Hallgatóknak

HÖK

HÖK küldöttgyűlés jegyzőkönyv

Kedves Hallgatók!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni benneteket, hogy a Magyar Táncművészeti Egyetemen Hallgatói Önkormányzat működik. A Hallgatói Önkormányzatnak a Magyar Táncművészeti Egyetem minden hallgatója tagja.

Az Önkormányzat célja a hallgatók teljes körű támogatása és tájékoztatása az intézményben történő változásokról, feladata a hallgatók érdekeinek képviselete az Egyetem legfőbb fórumain. A Hallgatói Önkormányzat megkeresésével rengeteg hasznos információval gazdagodhattok, szakmai és elméleti tanulmányaitokkal kapcsolatban egyaránt. Bátran keress fel minket, ha nem tudod melyik órára milyen szakfelszerelés szükséges vagy akkor is, ha nem tudod, hogy milyen dokumentumokra van szükséged egyes Hallgatói Önkormányzat által meghirdetett pályázatok benyújtásához. Emellett az Önkormányzaton belül folyó munkáról folyamatos tájékoztatást adunk Nektek az Egyetem hirdetőfelületein, illetve a www.mte.eu weboldal Hallgatói Önkormányzat menüpontban.

Bármikor rendelkezésetekre állunk! Iskola időben megtaláltok Bennünket, de tanításon kívül is igyekszünk segíteni Nektek, ha bármilyen kérdésetek felmerülne!

Írjatok email-t a hok@mte.eu címre!

Legyetek sikeresek az elkövetkező években, teljes odaadással és nyitottsággal forduljatok hivatásotok, a TÁNCMŰVÉSZET felé.

Az elnökség névsora: Borka Dávid, Keskeny Natália, Mauer Milán, Topolánszky Vince

Alapszabály

MTE Hallgatói Önkormányzatának alapszabálya