Szervezet

Konzisztórium

2016. február 10-én ünnepélyes keretek között átadták a felsőoktatási intézmények konzisztóriumi tagjainak megbízólevelét. Az újonnan megalakuló testületek előzetes egyetértése szükséges az intézményfejlesztési tervek, az éves költségvetés, beszámoló a vagyongazdálkodási terv elfogadásához. Az egyes kérdésekben a végső döntést továbbra is a szenátus hozza meg, de akkor kerülhet elé egy-egy téma, ha az egyeztetés megtörtént.

A konzisztórium tagja a rektor és a kancellár, három tagot pedig az oktatásért felelős miniszter delegál az intézmény gazdasági-társadalmi környezete, az intézmény és a hallgatói önkormányzat javaslatára. A testületekbe a felsőoktatási intézményt fontosnak tartó, de a saját területükön kiváló munkát végző szakemberek kerülhettek. A tagok megbízatása öt évre szól, újraválaszthatók és társadalmi munkában végzik a tevékenységüket.

Egyetemünk konzisztóriumi tagjai: Bán Teodóra ügyvezető, ifj. Harangozó Gyula művészeti igazgató és Ertl Péter ügyvezető igazgató. Megbízásukhoz gratulálunk, és sikeres munkát kívánunk!

Konzisztóriumi ügyrend

Konzisztóriumi Határozatok 02.22

Konzisztóriumi Határozatok 03.18

Konzisztóriumi Határozatok 06.25

 

Konzisztórium elnöke

Bán Teodóra

Konzisztórium tagja

Konzisztórium tagja

Konzisztóriumi tagja

Ertl Péter

Konzisztórium tagja

Harangozó Gyula